Arne Andersson Akupunktur i Alingsås

Arne Andersson Akupunktur

Reconnective healing

Sedan 2009 har jag fördjupat mig i det som kallas "Reconnective healing", vilket är en ny form av healing.

Reconnective Healing är en unik healingmetod som kan ge dig läkande på många olika plan. Healingen arbetar på en högre frekvens och de flesta vittnar om en starkare känsla mot vad de tidigare upplevt under andra healingsessioner. Healingen ger ibland en direkt, märkbar förbättring och ibland upptäcker du inte förrän efter flera veckor att något fantastiskt skett. Energin arbetar länge efter sessionen.

De allra flesta upplever att livet känns ljusare och lättare och känner större tillit till att allt är som det ska vara.

Reconnective Healing är ingen ersättning för läkarvård. Reconnective Healing kan användas som komplement till annan vård då det kan ge ett allmänt välbefinnande, hjälpa vid stresshantering och ge avslappning.

Det går inte att ”beställa” botande av en viss sjukdom eller symtom. Varken du som kund, eller jag som healer kan styra över resultatet av healingen. Vi vet bara att den läker dig och att du får en ökad livskvalitet.

En session med healing går till så att du ligger fullt påklädd på en massagebänk och blundar och slappnar av. Var öppen för det som kommer till dig – men du bör inte ha speciella förväntningar på hur det ska bli. Cirka 30 minuter tar det med samtal före och efter healingen.

Jag kan även utföra healing på distans, där patienten ligger avslappnad hemma på ett plant underlag utan kudde. Detta görs på prov cirka 5-10 minuter första gången. Vid dessa behandlingar ska betalning göras i förväg till mitt bankgiro.

1 – 3 sessioner rekommenderas, och om det är något du undrar över, så berättar jag gärna mer per telefon.